• lammaer
    #27
    1. A PCben pont az volt a jó hogy nem feltétlenül kellett mindent upgradelni. Persze statisztikai adatom nincs, de nálam és több ismerősömnél pl a full upgrade (tipikusan a CPU & GPI foglalat váltás triggerelt ilyet) mindig volt egy hosszabb időszak amikor csak apróbb upgradek, egy egy alkatrész cseréje jött =többnyire pont a videókártyáé), attól függően hogy ki volt a bottleneck. Most pl a GPUm gyengébb, egy R9 Fury ketyeg Ryzen 3600x mellett.

    2. Ez igaz, ettől kicsit parázok is :)

    3. Bár ilyen egyszerű lenne leszokni a játékról, de tarok tőle hogy a gaming is olyan mint a cigi meg a drog - kerülhet sokba, csak az ára miatt nem jön le róla senki. Aki HARDCORE az pont azért hardcore, mert tolja, nem számít mibe kerül.
    Őszintén szólva, a fenti configom nem túlságosan cutting age, ráadásul 45 éves vagyok, és mégis napi 6+ órényi játékkal szerintem a hardcore kategóriába tartozom.
    Ne felejtsd el, sok játékhoz (még esportos is), nem kell überfasza gép, lol, wot, fortnite bőven megy régebbi vason is. Főleg ha nem 4k mániákus az ember....