• Ellaberin
  #10
  Csodálkoznék, sőt egyenesen passzolnám, ha mondjuk egy olyan cím, mint a "Texasi láncfűrészes" 12 karikát kapna.
  Ennek ez a műfaja: darálós horror, ergo 18+

  Én pl. szeretem a horrort, de pont ezt a fajtát én sem, de azért meg szoktam nézni, néha azért van bennük egy-egy easter egg vagy poén, és már csak azért érdemes. Magáért a belezésért egy filmet sem néznék meg és van olyan is amit kifejezetten fosnak tartok, mert csak a felkoncolásról szól premier-planban.
  Ezeket általában olyanok készítik, akiknek fogalma sincs mi az a horror-film.

  Aztán meg van a fárasztó poénokkal megtűzdelt trancsírozás, amit meg kifejezetten "illetlenség" komolyan venni :D pl: Ash :D

  Vannak persze a tini horrorok is, amik beleférnek egyeseknek, de nálam egy horrorban ne a nyál csorogjon, hanem a vér :P :D Vagy éppen hozza rám a frászt, elvégre ezért nézem.
  És én is egyetértek, hogy ízlésekről felesleges a vita. Én pl. jószerivel mindent megnézek, talán a "brazil sorozatok" kategóriát nem bírom, de néha az előtt is ott ragadok már csak csodálkozni, hogy hogyan lehet ennyire ilyen valamiket csinálni. De ez van, van akinek ez kell kikapcsolódni, ezért nem szólók le senkit. (Néha kifejezetten vadászok Bollywoodi filmeket, mert egyszerűen nem bírom röhögés nélkül ki, amikor el kezdenek közösen táncolni pl. egy háborús film közepén :P)