• NEXUS6
    #60
    "Egyébként pedig az egyenes alatti területet is hívjuk úgy hogy görbe alatti terület."
    Te lehet, áltisk 6. osztályában biztos.
    XD

    "Átjött ez, ne csináljunk semmit, üljünk mint az birkák, majdcsak lesz valami. Ez a primitív ember viselkedési mintája, többek az emelt ki minket ebből a primitív létből hogy képesek vagyunk elméletek alapján felmérni a változások jövőbeli átvitt hatását."
    Neeem, ez a modern, racionális ember viselkedési mintája. Tudod ezért van a tudomány, nem tudom hallottál-e már róla. Nem csak hübelebalázs módjára, ahogy mondod érzéssel csinálunk valamit. Pl. atombombát elég nehéz így összerakni. Na most a klímahisztérikus irányzatot vezető politikusok mégis ezt csinálják, egy az atombombánál sokkal dúrvább dologban.

    "Ez egy célérték, ami eleve nem egy szám hanem egy tartomány 1.5C-2C ..."
    Nemmondod! Na most akkor olyat is írjál már lécci, amiről az emberek 99% még nem hallott. Szal pl. Mo. esetében ennek fényében mi a megengedett minimális és maximális kibocsájtási érték 2030-ban. Nem az olyan BS-re vagyok kíváncsi, hogy felezzük meg, hanem konkrétan, tudományos számítások alapján mennyi a metek? Vagy csak azt írd le, hogy hol találom ;)

    "Az EU/USA pl. 2050-et jelölt meg a karbonsemlegesség céldátumaként, Kína 2060-at."
    Miért annyit és miért nem mondjuk 15%-ot? Tekintve pl, hogy a kibocsájtott CO2 felét valami ellopja, amúgy mi lopja el?

    "Erről már beszéltünk, kaptál rá válasz, ott is megfutamodtál, most meg jó Nexus módjára elmantrázod újra. Újra akkor, valóban nem kérdeznek meg minden döntésről, 4 évente van lehetőséged olyan pártra/emberre szavazni aki a te értékrended képviseli ezen kérdésben... tehát amit te hiányolsz (midenről kérdezzenek meg mindenkit) olyan valójában soha nem volt."
    Frankó! Megint egy hatalmas lik a tudásodon. Népszavazásról hallottál már!? Ezekszerint nem. Tudod demokrácia. Olyan kérdésekben szokták csinálni, ami a kormány, országgyűlés felelősségét meghaladja. Mondjuk a gazdaság totális átalakítása nekem annak tűnik.

    "Sajnos itt jön képbe a kedvenc témád, a tudományos konszenzus. Ami ugye mint tudjuk ma már gyakorlatilag egyhangúan nem támogatja a Trump/Nexus6 féle klímatagadást, és az emberi tevékenységet/CO2-t jelöli meg a jelen felmelegedés okaként."
    Ne próbálj olyat a számba adni, amit én nem vennék be, köszi! Én ilyeneket nem mondtam. Először is nem az én kedvenc témám, hanem a tiéd, másodszer ilyen klímatamagadást én nem követek el. A kapkodásnak nem vagyok híve.
    Mondjuk Trump tudományos főtanácsadója is épp egy klimatológus volt. De nyilván ez is elkerülte a figyelmed. ;)

    "Szalmabáb érvelési hiba, mivel soha nem anyáztam. Anyád minősítése eleve butaság lenne a te ostobaságaid kapcsán..."
    N.C.

    "Nem jól érted. Mindenkinek a karbonsemlegesség irányába kell törekednie(ezt globálisan emberi léptékű időtávban nem fogjuk elérni). Nem kell az átalagon megállni,.."
    Aha, és miért jó a karbonsemlegesség mindenkinek? Miért nem jó az 50%? Ha 0 lesz az emberi kibocsájtás, akkor a jelenlegi CO2 ciklus alapadatait figyelembe véve a növekedéshez képest dupla ütemben elkezd fogyni a CO2, vagy is 150 év múlva jégkorszak! Nem? ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.04.24. 15:21:03