• defiant9
    #57
    "csak épp képtelen vagy bármilyen, a legapróbb baki elismerésére is."
    Esetleg tudtad értelmezni amit írtam? Leírtam hogy akkor is tisztában voltam vele hogy mit jelent matematikaliag a görbe alatti terület(én is egy ilyen számítás kapcsán ismertem meg annó a fogalmat) és azt ís leírtam hogy adott grafikonon, ahol napnál is nyilvánosabb hogy nem egy klasszikus görbét látunk, miért is használom az egyszerűség kedvéért ezt az integrálás kapcsán ismert kifejezést/elvet. Aki akarja megérti, aki akarja kötözködhet hogy a szigorú matematikai értelmezése ennek mi is, ez így meddő vita mert én itt nem a szigorú matematikai értelmezést használtam, hanem eltoltam egy általonosabb irányba ezt a terület definíciót, ami szerintem értelmezhető volt annak aki a felismerte hogy mire próbáltam rámutatni. De természetesen a kötözködő attidűd számára is biztosítja teret, amivel te éltél is, nem hazudtoltad meg a jellemed.

    "Lényegét tekintve igen."
    Tehát nincs a megoldásra elképzelésed, nem hogy jobb hanem semmilyen, ott merül ki a képességed hogy mások (szerintük legjobb) megoldását fikázd. Minősíthetném ezt, de nem teszem, mindenki megteheti maga.

    "Miközben az sem biztos hogy rosszabbul járnánk, ha mindent hagynánk a csába úgy ahogy eddig csináltuk."
    ’Az sem biztos’ az mégis hány % nálad? 1 vagy 99? Ez egy standrad klímatagadó végkonklúzió, minden jó úgy ahogy van, sőt jobb.
    Te nem tudod bizonyítani azt ami szerinted helyes, de mások levezetését megkérdőjelezed mert valóban nem tökéletes levezetések.

    "És ez a nagy gond, hogy úgy tűnik mintha egy párbeszéd lenne, pedig csak egy tájékoztatás arról, amit valakik mindenképpen végre fognak hajtani."
    Te semmiféle számítást nem tudsz felmutatni az álláspontod mellett, annyit tudsz hogy szerinted lehet jobb lenne mondjuk a szénerőmű. A világ vezetői is azon szakértők, elemzők akikre támaszkodnak szerint ez mégsincs így, ők pedig vélhetően a jó minőségű (de nem tökéletes) elemzéseket, döntéstámogató anyagokat használják. Vajh mi a valószínűbb, kinek van igaza, a >99%-nak vagy az <1-nek?

    "Én!? XD De azért neked látom harapott! ;)"
    Pontosan, te használtad ezt az alpári kifejezést. Engem ez nem zavart, csak előre jeleztem hogyha majd itt is elkezdesz nyafogni ahogy szoktál hogy ne legyél már sunyinak nevezve(ami minősítés obejkíven ki szoktad érdemelni), akkor meglegyen ez a minősítgetésed. Csak megjegyzem hogy itt is milyen elegánsan kivonultál már pl. a francia példás akadékosdásodból. Bedobsz valami, amivel felsülsz, majd szó nélkül elkullogsz. Beismerted hogy buta, irrelváns példálózás volt? Nem.

    A lényeg kapcsán: ami leegyszerűsítve az lenne hogy nyugaton költsünk-e napelemre ha a szegények pöfögnek, pedig szintén nem mersz állást foglalni. Ez egy ismer taktikád, igazándiból nem is mondasz semmit, tulajdonképp minden csak feltételes, bármikor bármiből ki lehet hátrálni.