• kvp
    #6
    "Olyasmit már észrevettem, hogy pl. az ASUS termékek már a megvásárláskor szarok. Mármint nem használhatatlanok, csak hagynak némi kívánnivalót maguk után pl. minőségellenőrzési szempontból..."

    Egy idoben az ASRock marka volt az amilyen neven eladtak az Asus-nal a minosegellenorzesen megbukott alkatreszeket. Nagyon nepszeru budget marka volt, csak sajnos nem igazan jo minosegu. Ertsd, minden cuccuk eleve gyarilag minosegi hibas volt. Amiota mar nem az Asus resze, azota nem igazan tudjak hova elpasszolni a hibas alkatreszeket. Egyebkent az ASRock idejen az Asus jobb minoseget adott mint a beszallitokent HP es egyeb markaneveken gyartott gyartmanyaik. (a legjobbat kapta a sajat markas, a masodosztalyut az OEM termekek es amit felsoportek a foldrol az ment az ASRock-okba)

    A Samsung es LG osszefogas mogott viszont inkabb az lehet, hogy ha az LG megszunik, akkor a Samsung kvazi egyedul marad a kinai cegek ellen a piacon, sot az LG tudasat is megszerezhetik a kinaiak. Ha a jovoben lesz eleg penze ra a Samsung-nak, akkor esetleg megveheti az LG erintett reszlegeit.