• end3
    #3
    Ha Biden megválasztatása kínai machinációkra történt, akkor azt alapos humorérzékkel tették. Groteszkebb fricskát nem is kaphatott volna a "művelt nyugat," mint ezt a magatehetetlen aggastyán-karikatúrát. - Még nem világos, ez esetben mi a tervezett következmény. Ha a Kínán kívüli világ egymásnak ugrasztása, és egymás általi "bedarálása" akkor jó nagyot fogunk szívni mi is.

    Persze jó kérdés, mi lesz akkor az export-piacukkal? Lehet elérték azt a szintet amikor már "zárhatnak", és valójában nincs is szükségük rá? - Az elmúlt évek történései alapján könnyen kikövetkeztethető, Kínának egyvalamire biztosan nincs szüksége, hadászatilag erős, a biztonságát fenyegető nyugati nemzetállamokra, bár lehet ilyen szempontból az erős Oroszországra sem, (de annak "megoldását" nyugatról már éppen folyamatba tették.).

    Sanszos, hogy pár évtizeden belül Kína új világbirodalmat fog igazgatni, a ma még erőlködő nyugat pedig a saját "hamujában" végzi. - Néhány ördögi csel részükről és még csak el sem kell pusztítania, megteszi ezt az ostoba felsőbbrendűségi tudattal és néhány tucat "gombafelhővel" a fehér ember saját maga.