uwu2020#218
Volt pár beragadós időszak, mégis sikerült nehéz fokozaton végigcsinálni a banditás játékmódot.
Használtam a load/save csalást, kellett a pénz. Egy-egy hónapig szokott tartani, mikor nem jut árú a piacra, annak ellenére, hogy van készlet, azt muszály volt áthidalni, mert egyébként megoldhatatlan, és elmennek az emberek.
De nem tudtam ám sokat csalni, a banditatáborból lehet pénzt küldeni a tartománynak, és mivel már volt egy kis alap a saját kasszába, küldtem is. Azt írja a legközelebbi tartományba küldi. Hát a nagy lófaszt. Gondoltam segítem a kezdő tartományom, és küldök ezt-azt a szomszédból, ezért belaktam azt is. A banditatáboros pénz innentől kezdve kizárólag az új tartomyányba ment! Gondoltam nem baj, akkor veszek ott cuccokat, és átküldöm, de a nagy lófaszt ez a funció sem működik. Elvileg az öszvéres kis épülettel lehet cserélgetni, mindkét helyen votl benne öszvér és ember is, mindkét helyen beállítottam a cserét, már az is fura, hogy ha az egyik helyen beállítom, miért nem látszik a másikon, de a legfurább, hogy nem történik semmi. Semmire nem mentem a 2. tartományommal egy idő után nem is foglalkoztm vele.
Kérdésem is lenne. Tudja valaki mivel lehet leghatékonyabban pénzt keresni? Szoktam exportálni dolgokat, de nem jöttem rá miből jön sok lóvé. Régen a cipőgyártás, pajzs gyártás, íj gyártás is jó volt, most elég béna. Nem tudom mit kéne csinálni ha csalás nélkül akarok játszani.