Manor Lords
  • uwu2020
    Azt hiszem challanging nehézségen vagy lehetetlen, vagy nagyon nehéz megnyerni a restorintg the peace küldetést. Megpróbáltam, és véletlenül belefutottam egy bugba, ami viszont segít, így kis csalással sima ügy, csak életbe kell maradni, mert kb. 300 nap azért valószínűleg rámegy. Elképzelhető, hogy hamarabb is meglehet, mert én erre az ellenség 2. terület foglalásánál jöttem rá, és nem tudom hány napnál volt az első.

Nem vagyok benne teljesen biztos, de azt hiszem erről van szó: Mikor ez ellenség foglalni indul mindig spawnol bandita tábor. Fel kell szedni gyorsan úgy, hogy legyen olyan mentés ami a banditák legyőzése után, de a tábor kifosztása előtt van. Ezt visszatöltve spawnol még egy banditatábor, meg zsoldos is. Tehát minden alkalommal a visszatöltéssel +1 tábort kapsz. Ez végtelen influence-t + végtelen pénzt + végtelen zsoldost jelent. Persze a foglalókat le kell verni, de ha összegyűlik 4000 influence be lehet húzni az ellenség mindkét kezdőhelyét is egyben. Az utolsót nagyobb sereg védi, de így zsoldosból is többet lehet felvenni. Én 5 csapat (13 egység) zsoldossal indultam neki a végén, így nem nagyon kellet taktikázni csatában.

Ha valakit érdekel a "kihívás elfogadva" achivement, és nem riad vissza egy kis csalástól, így sima ügy. Az azért még valószínűleg kell hozzá, hogy beelőzzük az ellenséget az első falunál, ez mondjuk annynira nem könnyű, de a 2 ökrös kezdéssel, amit egyébként itt tanultam, meg lehet csinálni, ha favágó + fűrészüzem + 5 ház után rögtön manor-t építünk.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2024.05.20. 13:22:31