Manor Lords
  • uwu2020
    Azt vettem észre, hogy ha van házakban készülő élelmiszer, az kiüti a többit.
    Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy a házak nem kapnak a sokféle kajából, max. 1-2 házhoz jut el, és a fejlődés megáll.
    A peccs óta több játékot elkezdtem, egyet fejeztem be, de úgy tűnik ez mindig így van.
    Az is lehet, hogy a mennyiség miatt, nálam zöldségből és tojásból nagyon sok tud lenni, és a piacra nem jut el se a bogyó, se a kenyér, a hús meg végképp nem.

Kaját eladni nem merek, egyszer próbáltam, hogy mindenből kb. ugyanannyi legyen, hátha így egyenletesen jut el a házakhoz, de ezek inkább éhen döglenek, egy idő után csak abból esznek amiből van több száz, vagy akár több ezer adag.

Kérdés, hogy próbálta-e valaki az almaszedést? Ez is házban termeszthető, de kell hozzá 1 fejlesztés. Nem használtam még, mert egy almáskert 50 arany. Ha ebből is ilyen sokat lehet gyűjteni, vagy csak simán úgy működik a játék, hogy ház-piac közt jobb a kapcsolat, mert nem kell szállítani, valamelyik megoldhatja az anomáliát, és végtelen fejlődés érhető el.

Normal fokozaton ez nem fog problémát okozni, mert a játékot hamarabb meg lehet nyerni. Legnehezebb fokozaton viszont hamarabb okoz gondot (kb. azonnal) és emiatt játszhatatlan.