• Macropus Rufus
    #13
    Acert normál ember nem használ semmire. Még játékra sem. Gagyi az egész. Ezt tapasztalat. Volt szerencsém párhoz. A legjobb, hogy az 5 forintos szarjukba ua. a tapi pad van mint a közel 800ezres Predatorban... (vagy másfél misis X21-ben)mindegyik fagy. És ha az amivel egyből találkozol ilyen fos, akkor mi van ott amit nem látsz? Bent a gép ház alatt... pl. sz@r hőelvezetés? Esetleg hőre megpusztuló lq? (már pedig ott van hő rendesen, a sz@r hűtés miatt)
    A Predatornak a hűtése is sz@r (okés mindegyiké az. Ki a f@szom találta ki, hogy a meleg levegőt a kijelző aljára nyomja a gép? Te tényleg ilyen hülyék vannak az acer háza táján?) Predator win10 üres járása mellett 55-57 fokra melegíti a cpu-t. Ami am. 0-2% között van terhelve. A gpu 0%-os terhelés mellett 40 fok körül szokott lenni. Ismétlem: gpu terhelés 0%-k, hőfok 40C... De miért? Mert annyira sz@rúl van megoldva a hőelvezetés, hogy a cpu hője felmelegíti a gpu-t is. Királyság. Ha terheled a vasat, akkor a cpu simán 92-93 fokos lesz, a gpu meg "csak" 80 környékén fog figyelni. (a gpu-ról jobban leszedi a meleget mint a cpu-ról)
    1xün sz@r a hőelvezetése. Ja és ezt a szerény 90 fokos levegőt küldi rá az lcd aljára. Hát, hogy ezek nem lesznek hosszú életűek az fix. És miért van ez? Mert az Acer alapból sz@r minőségű thermo pasztát használ. Még a millió feletti X21-ben is. (pontosan azt a sz@r amit a 100ezres vasakba is). Tiszta vitz, hogy meg kellett bontatnom a szervizbe a gépet, hogy a jó pasztámat rátegyem. (nekem nem fognak Acer pasztát rátenni, azt akarom eltávolítani róla)
    Szóval Acer-t egy lapon emlegetni az Asus-al vitz.
    Amikor anno először hallottam Acer-ről akkor kb. pc hangszórókat gyártottak. Na ott is kellett volna abbahagyniuk :D