Necromunda: Hired Gun
  • Darun
    #16
    Én azt talán 2 vagy 3 éve pörgettem ki, szóval... kb erre gondoltam én is. Beszereztem a DoW első részéhez is az összes kieget Steam-en, mert a Winter Assault hiányzott. A DoW 2-t tavaly pörgettem ki utoljára. A Space Hulknak több variációjával is próbálkoztam, de nem jött át. Kipróbáltam a Space Wolf-ot is, de baromi idegesitő, hogy csak négy felé lehet fordulni és folyamat túlerő ellen kell harcolni. Szóval azt is hagytam. A körökre osztott játékokból nekem kettő jött be, az egyik a Mechanikus, azt tényleg nagyon összerakták a fiúk, az hatalmas élmény volt. A másik a Deathwatch volt. Amilyen egyszerű az egész, pont olyan szórakoztató. Bár az egyszerűség itt magára a rendszer működésére vonatkozik, a játék néha feladja a leckét taktikából.
    Az Armada-t szerettem volna még kipróbálni, de nem indult el. Egy ideig leveleztem a supportal is, de nem tudtak segiteni.
    Jajjj... Nekem anno a Fire Warrior is bejött, bár volt eg pálya, amin nem tudtam túljutni (amikor jöttek a Chaos Spacemarine-ok). Am megértem hogy miért a körökre osztott cuccokat tolják, hiszen eredetileg ez egy táblás játék, nyilván akik szeretik a Wh40k-t, azokat főleg ez érdekli, nem az FPS/TPS/RTS vonal. A DoW-ot is sajnálom, hogy bebuktak vele.