• Szefmester
  #23
  Lapajka.. tagold már azt a kurva wall of text szörnyeteget amit te kommentnek hívsz, mert fáj olvasni.

  A Snyder féle liga jobb lett mint az előző kiadás az tény, a hosszal sem volt bajom. De kikapták belőle a humorosabb feszültségoldóbb helyzeteket is. Nem azokat amikor direkt szóviccekkel és gegekkel fárasztják a nagyérdeműt, hanem pl Aquaman monológját amikor a lasszón ült... Az a poén ott és akkor jól lett volna elhelyezve a komorabb kiadásban is.

  Flash karakterével még senki sem tudott mit kezdeni, mert annyira OP és annyira idióta. Konstans ugyanazokat a hibákat követi el, miközben ott van neki a világ minden ideje végiggondolni a következményeket. Itt is ugyanez ment. A mozgása meg... hagyjuk...

  A Marvel filmek összességébe véve jobbak mint a DC filmek, de darabonként már van pofonváltás rendesen, és nem egyoldalú péppé verés a dolog. De most gyütt ez a sznájdergyerek és lerakott két fostenger filmet az asztalra, majd egy úgy ahogy normálisat, és nem kap lehetőséget a folytatásra, így viszont -mivel a dc a marvelt akarja majmolni- vagy rebootolni kell az egész világot (bukás és felháborodás), vagy pedig inkoherens lesz a világ (bukás és felháborodás).

  Tehát nem lenne hülyeség megtartani Snydert, csakhogy ő nem egy moziba való rendező, vagy pedig a filmjeit több darabban kell lejátszani hogy emészthető maradjon.