• GSAgent89
    Nyugi szerintem nem gondolt bele!
    Anyám kb a 60 években tanyáról járt be iskolába gyalog napi kb 6 kilómétereket oda vissza télen nyáron hóban fagyban, majd saját önerejéből középiskolába járt mellette pedig dolgozott munka mellett kellett utána a háztartást vezetnie mosni főzni takarítani és mindezek mellett egyetlen kisfiát nevelgetnie, majd a főiskolájába is besegítenie... takarítónőként ment nyugdíjba és 90 ezer forintos nyugdíja mellett alig tudott félrerakni vmit, mégis sikerült neki amikor már dolgozott a kisfia kb 400 ezret, azt mondta h majd jó lesz nekem ha lakást akarok venni vagy vmi akkor jól jön...lassan két éve h nincs köztünk és mire ment ezzel a 400 ezer forinttal? Semmire ...elment a temetésére... ennyit ért a nagy spórolgatás meg a nagy gyűjtögetés... De nem baj szerinted akkor anyám a hibás ezért? Aki végig dolgozta az egész életét, szórakozni nem járt sehova, világot nem ment látni sehova, csak azért mert gyűjtögetett meg spórolgatott... De nem baj ő a hibás ezért is mi? Azt mondta régen is volt hitel banktól házra, de régen játszva ki lehetett fizetni, meg lehetett tervezni, biztosabb volt a jövő. Most meg kb add el a lelked a banknak 50 évre és talán lesz vmid egy bizonytalan világban... ebben élünk. Most akkor kérdem én ki a hibás?