• Tetsuo
  #26
  Éppen arról van szó, hogy a #23-nak nincs semmi értelme. Arra csak így lehetett válaszolni, de kavard csak továbbra is, máshoz nem értesz.

  A #23-ban: "Techolgia"? Mondat közepén a "kínai" nagybetűvel? Aztán meg jössz az angol OMG-vel? Persze a "mééég" is kelett, hogy az eleve értelmetlen sületlenség még értelmetlenebb legyen.
  NASA technológia lenne a mobil 5G? Ez nekem új, az is, hogy a kínaiak az USA-tól lopták volna, ha egyáltalán erre akartál utalni két üveg rozé között...
  Kétségbe vontad Kína elsőbbségét az R&D-ben, erre jött egy példa a millióból: az 5G mobilhálózati rendszer, amiben az egész világ messze lemaradt Kínától, aztán (genetikai és/vagy kulturális eredetű) szokásodhoz híven terelsz, félremagyarázol, szánalmas, legaljamódon viccelődsz, mert mást nem tudsz, mert érved nincs, mert általános ismereteid is hiányosak a geopolitikát, a technikát, a matematikát illetően, még ha lenézve a bölcsészeket arra is vered a nyáladat, hogy mérnök vagy.
  Megnézném, számítógép nélkül mennyire vagy képben a szögfüggvényeket vagy a deriválást illetően. A magadfajta csak bifláz, szolgamód használ néhány programot gőgösen, majd azt hiszi ez a Tudomány.
  Leszólod a tradicionalizmust is, mikor a modern embernek egy kiváló matematikus (René Guénon) világított rá lényegére. De a legtöbb teológus, akár a középkorból több nyelven beszélt, nagyobb szókinccsel, komolyabb profán tudással rendelkezett, mint kedvenc vallásgyalázóid (Dawkins, Hawking, Watson és a többiek) valaha.
  Ahhoz természetesen, hogy felismerje az ember, egy Aquanói Tamás nem volt buta, művelődnie kell. Nem elég, ha csak a ballibsi mantrákat, az isnentagadó, nihilista írásokat olvassa, hanem modernista önteltségét félretéve vennie kell a fáradságot, hogy olvasson az említett személyről és személytől is.
  Ekkor egy új világ tárul fel az ember előtt. Kiderül, hogy a mai ember tévúton jár.