• Tetsuo
    #60
    Te nagyon el vagy tévedve, ha a(z imádott vagy utált) Viktorodat valami keresztény, konzervatív figurának véled. Orbán Viktor ugyanazon szellemi mocsárból mászott elő, mint annak idején Kádárék, vagy most az ellenzéki koalíció legfiatabbjai.
    1945 óta nincs magyar érdekű kormány, de ami ennél negatívabb, hogy azóta nincs valódi konzervatív értékrendet hitelesen képviselő szervezet és/vagy személy a hazai politikai/gazdasági életben. Felszámolták azokat, ellehetetlenítették, megölték őket, ahogy a világon mindenhol megszűnt az arisztokrácia. A minőség helyett a mennyiség uralkodik minden tekintetben.
    A modern demokrácia vagy a bolsevizmus elviekben sem működhet, a gyakorlatban pedig nem is találhatunk jól működő példát, mert a sátáni sötétségbe süllyedés eredménye, Istenközpontúság helyett a gőgös egocentrikusság, az úgynevezett humanizmus és a mérhetetlen szellemi, kulturális elsötétedés, az úgynevezett felvilágosodás rombolás lépcsőfokain át az isteni rend és teremtett világ elvetéséből keletkezett.