• NEXUS6
    #140
    Igen, újra elmondtad a véleményedet. Ha megkérhetlek a továbbiakban a magad nevében és saját képességeidre vonatkozóan nyilatkozz, minősíts. Köszönöm.
    Szóval akkor eldöntötted, hogy akkor már nem csak a klímaváltozást érintően, hanem általános tudományelméleti, pl a konszenzust érintően sem hangoztathatom az álláspontomat.
    Ez szép! :)

    A hozzászólásoddal természetesen nem értek egyet. Érveket, extra információkat ez semmilyen szinten nem tartalmaz. Így nem értem, hogy miért kéne megfontolnom az álláspontod elfogadását?

    Ha így nézzük tök felesleges volt.

    Egy kérdés, neked tulajdonképpen milyen végzettséged van? Szociológus vagy (bár nekem a lelkesedésedből és a tudomány lényegének totális félreértelmezéséből úgy tűnik, hogy még csak hallgató)? Kb az jött le az eddigi hozzászólásaidból. Csak mert ahogy tudom, és javíts ki ha tévedek, a szociológusok sem rendelkeznek azzal a feljogosítással, hogy szakterületükön kívüli más személyek kompetenciájáról döntsenek. Mint ahogy én sem tudlak, de én nem is akarlak, abban korlátozni, hogy ebben a témában megszólalj! A szakterületedet, vagy bármilyen hallgatott tantárgyat illetően meg pláne nem!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.04.20. 18:36:34