• repvez
    #4
    tisztába vagyok ezekkel , csak poénkodtam.
    Ahogy irod ez már ma is megtalálható minden gépen, csak nem ilyen hangzatos néven , hanem diagnosztika . végigfuttatják a tesztet és kijelzi ha valami nemfrankó és azt is megmondja mi pontosan a probléma és hogyan kell javitani.

    Sót a legtöbb gépen már van SMS meg nyomtató is igy oda vissza is kaphatnak adatokat, mármint az utasszállitók.
    Az uj vadászgépeknél ez is automatikusan meg van már oldva, hogy a uzaszintet az elhasznált fegyvereket vagy épp a hibakodokat is egyből küldi haza a gép, igy mire megérkezik a gép, már elö van készitve minden ami kell a javitáshoz.

    A biching bettynek azért sok köze nincs ahhoz, hogy "nöi vagy férfi idegrendszert" akarnak, az csak egy hangforrás amit egy adott szituácioban lejátszanak .

    Volt valahol cikk arról is, hogy a skodának van valami appliikácioja ugyan igy han alapján azonositja a hiba forrásást, felfeszik az autó hangját uj korába és azt hasonlitják össze az utána következö idöszakokhoz, igy 80%os pontossággal meg tudja mondani, hogy hol mmi ment tönkre vagy mi fog, mert szorul lötyög stb.

    Meg ez az "idegrendszer" lehet, hogy nem gépszinten, de rendszersziinten is létezik már, mert a hasonlo géptipusok üzemeltetői is egybol látják, hogy melyik gépen mi okozott hibát igy tudnak rá reagálni , hogy megelözzék a többinél is a hibát. vagy megjósolni, hogy melyik alkatrészek a problémásabbak amiket gyakrabban kell cserélni és több figyelmet igényel mint a többi.