• gosub
    #2
    Ezek az álhírgyárak elég nagy befolyásra tesznek szert, nem csodálkozom, hogy aki teheti lép egyet. USÁban se szórakoznak a szólásszabadság párti demokraták, simán törvénnyel letiltatják azokat a posztokat amik nem tetszenek, már törvényt is csináltak rá maguknak. Már csak egy jó demokrata MI kell ami figyeli és kicenzúrázza a bírálatokat. Szép új világ:

    A Demokrata többségű alsóház átnyomott egy törvényt, hogy a kormány töröltethessen posztokat közösségi oldalakról
    Dióhéjban az a helyzet, hogy ha a kormánynak nem tetszik egy-egy poszt a Facebookon, Twitteren, vagy egyéb nagy közösségi oldalon, akkor a hivatalok utasíthatják majd arra a közösségi oldalakat hogy törölje a posztokat.
    Nem fenyegető posztokról van szó, hanem arról amit a kormány "álhíreknek ítél meg". A kormány fogja megítélni hogy mi igaz és mi nem, és ők fogják megmondani hogy miről beszélgethetnek emberek és miről nem.
    Több jogvédő szervezet is ellenzi a törvénytervezetet. Ha törvény lesz belőle, az egy újabb szeg a szólásszabadság koporsójába.


    https://americanmilitarynews.com/2021/03/house-passes-bill-allowing-doj-to-force-deletion-of-social-media-posts-from-select-users/
    Utoljára szerkesztette: gosub, 2021.03.10. 20:04:47