• Macropus Rufus
    "Megkérdezném, hogy ültél-e már prémium autóba, vagy birtokolsz-e ilyet, de a kommented alapján ez felesleges lenne."
    hmm... némi logikai bukfencet érzek az érvedben. Mivel a meglátásom szerint ez butaság amit a Volvo csinál ezért ebből logikusan az következik, hogy nincs prémium autóm... remek. Kapaszkodjál meg: van. De nem úgy vettem, hogy a neten bekonfigoltam aztán leadtam a rendelést. Valahogy nem visz rá a logikus gondolkodásom, hogy 20+ milliós vasat vegyek kép alapján. Te igen. Azért egy észrevétel: minden prémium (legalább is amikkel én találkoztam) esetében lehet online konfigolni és ha nagyon akarod akkor meg is rendelheted, de ez csak egy opció. A Volvo esetében meg CSAK így lehet venni.

"Felnőtt emberek tízezrei látatlanban vesznek ruhát, főleg manapság, mert ha nem konfekciót veszel, akkor a méreted az pontosan az lesz, amit látni fogsz az online felületen."
    hááát persze. Ezért van a neten kismillió oldal ami arról szól, hogy ez pont nem így van. Persze lehet venni, az egy dolog. Meg, hogy hogyan fog állni, az egy másik. Ezért szokás ruhát próbálni vásárlás előtt.

"Porsche eonok óta műveli, hogy online személyre szabhatod a kocsid és le is gyártják, ki is szállítják neked házhoz"
    és ez most mit is jelent? Azt, hogy van nekik egy opció erre. A Volvonál meg CSAK erre van opció. Nincs alternatíva.

Meg még egy fontos: online rendelésnél te nem fogsz alkudni senkivel. Míg személyesen fogsz. És lehet is. Gondolom ha volt prémium autód akkor ezt vágod te is. (megjegyzem: minden autónál lehet alkudni az árból)