• factorian
    #14
    Úristen de buták vagytok :D :D :D Ezért maradtok ti szegény emberek. Szegények és birkák. A vírus a média által 10-100szor fel van nagyítva. Rengeteg orvos beszél erről. Csak hát nem mondja a TV nem jut el hozzátok :D :D Szánalmasak vagytok birkucik! Egyébként van gyógymód is a kovidra szóval ez ennyi is.

    Klímaváltozás. Most nem mondjátok komolyan hogy "há me mostn em volt hó tényleg változik a klíma" ilyen szinten vagytok? Egy ősember intelligensebb nálatok. Tudjátok hogy a Föld történelme alatt mindig változott a klíma? Erről komolyan tudományos viták vannak... Bele lehet menni a témába, de nagyon is jogos a kérdés hogy mennyire az emberi tevékenység miatt változott-e. DE. Kit érdekel? Mi mit tudunk tenni? A bűnöző politikusok magángépekkel utaznak a konferenciára ahol elmondják kapcsold le a lámpát ne szennyezd a környezetet :D Ez is csak politika. Meg vegyél elektromos autót. Miért, egy Tesla C2O lábnyoma kisebb mint normális autóé (gyártástól, mindenestül együtt)? De fogadok ennek sem lennétek képesek utána nézni birkucik.

    Az meg a hab a tortán hogy valaki ilyen ír hogy a facebook a javunkat akarja :D LOL. Politikai és hatalmi érdekeket szolgál, cenzúráz és mossa az emberek agyát. Nagyon jól látható módon nálatok működik az agymosás. Ne felejtsétek el megnézni ma is a híradót és a vírusról a statisztikákat hogy tovább mossátok az agyatokat birkucik.