• wraithLord
    #12
    Nem az én igényeimet írtam le, hanem arra az aprócska tényre próbáltam meg reflektálni, hogy manapság már nem 19 collos 60 Hz-es WXGA monitorokon játszunk, hanem ez a legalább 27 collos, 120 Hz-es, 2K monitorok felé kezd tendálni, tehát ehhez kellene igazítani a videókártya számítási teljesítményét is. A konzol olyan, amilyen(re csinálták), az itt nem téma, most a PC-s megjelenésről van szó. Igen, azt is írtam, hogy az itt ajánlott konfig arra jó, ami a konzolokon standard volt eddig (a mostani generációig), a 60 FPS-t talán eléri.

    Tehát 1440p 100-120 FPS mostanában alap kezd lenni a PC gémingben, korabeli (5-6 éves) játékokkal GTX 1060-on is működik általában, kivéve a nagyon szarul sikerült konzolportokon. A raytracing egy más dolog, nyilván nem azzal együtt értettem, mert mindenki tudja, hogy a béka segge alá húzza le a 20-as NVidia kártyák teljesítményét (a 30-asokét nem tudom).
    Továbbá nem a "30k-s" kártyától (1060) várom, amit írtam. Ha esetleg feltűnt, azt írtam, hogy az ajánlott erre messze nem elég, hanem talán azt megközelíti, amit t_robert írt.