• defiant9
    #24
    Az hogy te kijelented hogy egyértelmű valami attól nem lesz az.
    Az LMP pl. liberális de egyben antiglobalista is, és ahogy írtam már Kína pl. kifejezett haszonélvezője a globális világgazdaságnak, de egyáltalán nem liberális. Valszeg nem vagy tisztában vele hogy az ideológiák több tengely mentén rendezhetőek, és egy párt vagy egyén szintjén keveredhetnek, nem lehet kijelenteni hogy aki liberális az globalista.

    A szólásszabadság része liberális értékeknek, azonban minden szabadságjognak vannak korlátai. A gyűlöletbeszéd pedig ezen vörös vonalon túl van. A liberális azért beszélhet relatíve szabadabban mert alapvetően nem gyűlölködik pl. kisebbségek ellen, aki viszont igen az úgy éli meg hogy őt persze elnyomják. Nem gondolkozik rajta hogy a gond azzal van hogy amit mond azzal a békés egymás mellett élést rombolja, ez ami ellen a társadalom próbál védekezni, mert volt már ebből népirtás és világégés is.

    Trump valótlanságot állított nagy nyilvánosság előtt, ezért tiltották le a profilját.
    Nem látom milyen összesküvés elmélet vált volna valósággá, alapvetően ezek azért konteó-k mert a (némileg) elmeroggyantak hisznek bennük, nincs bizonyíték mögöttük, ami viszont egyáltalán nem zavarja őket.