• NEXUS6
    #13
    " Igen, es Bill Gates celja eppen mindennek az ellenkezoje. Remelem elolvastad miket javasol, es nem csak az osszeeskuves elmeleteket hogy o csipet akar beledultetni es az 5Gvel fog teged iranyitani hogy Windowst vegyel:D"

    LOL. Nyilván nem vagy tisztában azzal, hogy a Win milyen szinten jelentget a felhasználóról. XD A M$ a Wint milyen kis sunyi üzletpolitikával tette No1 OS-é?. Hány antitröszt pert, vagy annak lehetőségét úszott meg pont azért, amit a piacot uraló hegemóniája váltott ki.
    És végül mellékesen, hogy mennyi is a M$ éves bevétele, vagy netto nyeresége. Utóbbi 40 Mrd $, és nem azért, mert tavaly volt egy jó évük, hanem ez a nyereségük 20 éve, és már előtte is olyan szinten volt a 90-es években, hogy azzal ki tudták ütni a nagy cégeket a piacról.

    Hozzátenném, hogy egy ilyen általánosan elterjedt SW-t akár tehetnék nemzetközi szabvánnyá és ingyenessé, mint mondjuk a Unix, Linux, Android.
    A kormányok azonban inkább vastagon tejelnek azért, hogy olyan SW-t használjanak, ami közvetlen csatornát biztosít az amcsi szolgálatoknak, és nem mellesleg van ingyenes megoldás, de mondom, vagy akár ez is lehetne az.
    Aztán a TE és az egész világról összeharácsolt pénzedből, adódból BG nekiáll jótékonykodni, meg nagyot álmodni.

    Szal 5G?
    LOL Sose volt rá szüksége!!! 30 éve ő Nagytesó, csak te nem veszed észre! ;)
    És ez nem összeesküvés elmélet, csupán szín tiszta tény!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.02.18. 17:50:48