• kvp
    #6
    "Google fiokot is torlik, ha pl. a hozza tartozo YT fiokot bombazzak kamu feljelentesekkel, appeal nincs."

    Ott minden hardvernek lehet sajat account-ja. Tovabba egy megszunt account-rol barmikor atallithato egy helyben generalt ujra (csak uj email cimet kell megadni, meg nevet sem), sot kezeli azt is, ha valakinek tobb parhuzamos account-ja van. Es maguk a keszulekek mukodnek account nelkul is. Ez lenne a termeszetes.

    A facebook fele okosorat pedig lehetne F-track vagy WeTrackU markaneven forgalmazni, mert az Itrack miatt szolna az Apple. Szoval alapvetoen csak biometrikus es foldrajzi adatokat gyujt (meg gondolom hangot es kepet). A biometrikus ket dolog miatt is fontos, egyreszt igazolja, hogy a foldrajzi adatok mellett tenyleg a tulajdonos van az adott helyen, nem adta oda masnak vagy tette az ismerose taskajaba a nyomkovetojet. Egyben jelzi ha a megfigyelt szemely leveszi a keszuleket, mint a labbilincsnel a levagas jelzo. A masik pedig maga a biometrikus adat, ami a mozgasi adatokkal egyutt a megfigyelt egeszsegerol nyujt jol eladhato informaciot. A harmadik maga a mozgasi terkep, de azt a Google es az Apple is arulja, szoval nem er annyit, mint a biometria + egeszsegi adatok + mozgasi terkep egyutt.

    Kerdes, hogy miert nem ingyen osztogatja a facebook? Vagy miert nem teszi kotelezove bizonyos premium szolgaltatasokhoz a 7/24-es viseleset?