Pi Network - Ki mit gondol róla?
-
Nehéz erre mit mondani, nyilván senki nem garantálhatja hogy a projekt sikeres lesz, ez mindenkit érdekel mi lesz a sorsa, de azt olyan projektnél sem garantálják ahol pl minimum 1-5-10 ezer $ a beugró, na ahhoz képest itt tényleg az a napi 5 másodpercről van szó amit más tevékenység közben is elvégezhet az ember.
Tudom hogy könnyebb nekem úgy mondani hogy nem átverés, hogy rendszeresen beszélünk Nicolassal, Chengdiaoval a dolgokról, de ez most neked nem jelent még mindig semmit, most vagy elhiszed amit mondok vagy nem. Igazából nem látom okát hogy hazudjak és a core csapat sem kockáztatná a karrier előrehaladását egy csalással, leinformálható emberek, publikációkkal a témában stb. Nekik is megéri mivel a 25%-os dev rewardról ne feletkezzünk el tehát nekik is érdekük hogy minél jobban befusson a Pi és minél magasabb árat képviseljen. Az egész appos platform Pi Browserrel együtt amit kitaláltak struktúrában jó, fejlettségben meg gyerekcipő, de az alapjai tényleg erősek. Akár egy google play storenak is valamilyen szinten konkurenciája lehet ahol self hostingal elindíthatod az appot és fizetést is intézhetsz rajta rögtön Pi-ben. Legtöbb fejlesztő akivel beszéltem igazából izgatott és építi rá a kis dolgát, pl ebay szerűséget, task bounty és hasonló dolgokat. Coinventionon beszéltek erről maguk a fejlesztők és a 3rd party fejlesztők is az appos rész a három pont.... videóknál kezdődik.