• repvez
    #7
    Nem gondolom, hogy értelmes dolgot lehet az élre tenni.
    Mert azon a 6-7mm-en még a akku töltöttségjelző és az óra is olyan kicsi, hogy nem igen lehet jol látni.
    A fizikai gombok hiánya is eléggé fura, mert az egy dolog, hogy bármit oda tudnak tenni amit softveresen meg lehet oldani és igy biztositva a jobb por és vizáloság.DE hogyan használod ilyen téli időben kesztyüben ?
    Az ujlenyomat olvasó meg ugy is hátra vagy a kijelzőbe teszik, igy akkor már értelmesebb azzal bekapcsolni is.
    Meg mit csinálsz akkor ha lefagy a telefon és nem érzékel semmit sem, hogy inditod ujra a telefont?
    Meg anélkül, hogy odanéznél, hogy tudod ,hogy hol van a gomb? nem tudod kitapogatni, ha szelfit akarsz csinálni, de nem az elsö kamerával akkor hogyan aktiválod, hogy mikor csinálja a képet vagy hova fokuszáljon ?

    A microfon és a hangszoronak mindenképp kell valami lyuk , és ezen se nagyon tudtak még mit javitani a mix2s en például rendszeresen eltömödik a mikrofon furata és panaszkodnak, hogy nem hallani mit mondok.

    A vezetékmentes töltés is jó dolog lenne, ha egységes szabvány lenne és minden féle telefont lehetne tölteni bármilyen vezetéknélküli töltövel.
    DE mivel nincs igy ezek után nem elég, hogy senkitol nem kérhetsz egy töltökábelt kölcsön, de még azt is meg kell nézned, hogy milyen vezetlknélküli töltö jó hozzá.

    Ugyhogy inkább ezt a sok pénzt és időt az alábbi problémák kiküszöbölésére fordithatnák, ahelyett, hogy csak a külcsínre koncentrálnak.