• repvez
    #4
    azért mert nem csinál meg mindent magátol még azért azt tulzás lenne mondani, hogy nem tud semmit és csak 1,5ös szintü az 5 bol.
    Ha igy lenne akkor mit mondanátok a most a közütakon közlekedö többi autóra ami ugyan ugy vezetés segitövel van felszerelve?
    Mert ahokhoz képest azért egy teszla fényévekkel többet tud.
    Gondolom nem vagy azzal sem tisztávba , hogy a különbözö kategoriák mit irnak elö, csak nagy vonalakba amikor a cikkek szalagcimét olvastad. Mert az 1es kategoria az kb ami most egy átlag autóba benne van, hogy holttér figyelés meg sávelhagyás figyelmeztetés, de azon kivül nem fog téged semmiben sem helyettesiteni, azért a tesla ennél többre képes.
    Azt elvárni egy béta softver első kiprobálásakor, hogy mindent hiba nélkül megold azért nem kicsit demagog szóveg.

    Az meg, hogy hiányoznak a szenzorok belöle és nem alkalmas a szoftver rá. Láttad már egyáltalán az autót hogy hol vannak a szenzorai vagy a softvert hogy mit érzékel az utbol és a környezetésől.
    Mert a tesláknál nem abbol merül ki a táblafelismerés funkcio mint a legtöbb autónál, hogy felismeri a sebességtáblákat és kijelzi hanem konkrétan tudja, hogy az a tába mennyit mutat és a kocsit képes arra a sebességre beállitani, mig a normális kocsiknál csak felmutatja a képet , aztán semmi reakcio, nincs se figyelmeztetés se sebesség limit , hogy ne tudj többel menni.
    Az csak egy PR maszlag,. hogy rfogják , hogy van benne táblafelismerés.