• t_robert
    #13
    ok akkor nem 1,5 hanem már 1,8-as szint fejlödött... de az 5-ös szinttől, ami a teljesen az önvezető képesség még marha messze van. Jóval messzebb, mint az önvezetés jelenleg tesztelt járművei. még azok se érték el a 4-es szintet legfeljebb közelítenek már hozzá. Az 5-ös szint majd az lesz, mikor beülsz az autódba megmondod neki hová szeretnél eljutni. Aztán magától kideríti merre kell menni és megoldja. Közben neked 0%-ban kell figyelned, hogy mit csinál az autó. Egy dologra kell figyelned, amikor közli veled az autod, hogy megérkeztél a célodhoz. te kiszállsz esetleg közlöd a kocsival, hogy délután 3-kor mentek vissza.
    - Ja jut eszembe mennyi töltés van még benned?
    - átlagos fogyasztás mellet még 345 km-re elég.
    - Hmm tudod mit keres a közelben valami automata töltőpontot és vegél fel még energiát, de csak 5000 forintért. Nem én vagyok a Mészáros Lőrinc.... és csak jövő héten kapok fizetést. Lehet, hogy este átugrunk még Szegedre a barátnőmhöz.

    És mindezt 10-szer nagyobb biztonsággal teszi az autó, mintha te vezetnéd...... nem próbál se téged se mást megölni.... na ez az 5-ös szintű... :)
    Utoljára szerkesztette: t_robert, 2021.02.03. 13:40:45