TokraFan#31
Mutatnál bizonyítékot a kijelentésed mellé? Hiteles adatokat, mely igazolja, hogy a Facebook mondjuk havi lebontásban mennyi tartalmat távolít el, azt milyen okból teszi, és milyen ideológiák mentén? Ha nem, akkor konteózol!
Itt pl. tökéletesen látszik, mit jelent a konteo. Ilyen alapon én meg azt állítom, hogy a facebook erősen ateista ellenes cenzúrát folytat konzervatív megbízásra, mivel láttam már letiltani ilyen profilokat és egyébként is olvastam a neten, hogy ez igaz. Csinálhatok róla akár videót is, mert itt már azt is "megtudtam" az egyik 1 bites hozzászólótól, hogy az bizonyítéknak számít!
Nem dőlök be semminek, mivel én nem jelentek ki igaznak semmit, amire nincs bizonyíték. Sőt, direkt kiemeltem, hogy mindkét oldal túltolja, csak szelektíven olvasol. Sőt, ha mutatsz nekem hiteles forrást, mely igazolja, hogy a facebook "erősen egyoldalú, konzervatív ellenes cenzúrát folytatott mindig is", akkor el fogom fogadni. A konteós oldalak természetsen nem érnek, hiszen 8 elemis pisták egyrémei nem bizonyítanak semmit.