• TokraFan
    #29
    Szerintem ebbe politikát keverni felesleges, hiszen éppen a Facebook volt az, akit azért támadtak hónapokon át, mert nem volt hajlandó trump agyatlan kirohanásait, megalapozatlan konteóit törölni.
    Vagyis pont a legnagyobb SM platform kvázi konzervatív érzelmű, ehhez képest folyamatosan vádolják libsibolsi cenzúrával. Ez megint pontosan az a helyzet, amikor eszetlenül vádaskodnak emberek tömegei, anélkül, hogy minimális szinten is gondolkodjanak. Mint írtam, mindkét oldal túltolja. Egyik a PC-t, másik a buta vallási fanatizmust. Csak éppen pont értelmes vitát nem látok már sehol (kivéve persze a tudományt és a magsan képzett embereket, de náluk ez alapvetés)

    Egyebekben, különbséget kell tenni az értelmes vita és a hit alapú gyűlölködés/gyalázkodás között. Évtizedeken át nem töröte senki az ÖE tartalmakat, mert eddig megrekedt azon a szinten, hogy 8 elemis Pista szíriuszi flottát vizionált a naprendszerben. Csak amikor már ott tartunk, hogy aki nem ért egyet ezzel, azt szó szerint ki kell irtani mert "isteni küldetés" van, vagy támadásokat intéznek elmebeteg elméletek alapján emberek/intézmények ellen, ott valamit lépni kell. Politikai hovatartozástól függetlenül. Ezt pont így gondolom a kvázi baloldalról is, az én érvelésem nem poltikiai alapú! Az antifa legalább olyan veszélyes, mint a 6 elemis sánám b*rom és bandája.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.29. 19:00:11