• Tetsuo
    Azt hiszem világos volt, hogy elsősorban a gyűlöletkeltést vontam kétségbe, de kijelentésed összességében is hamis.

Pontosan ezt állítottad:
    "A kormány migráncsozása meg Sorosozása nem mást mint ellenségkép létrehozása hogy félelmet és gyűlöletet keltsen amiből politikai tőkét kovácsolnak."

Tehát szerinted semmi alapja a bevándorlásellenes fellépésnek? Helytelen lenne akár egy határzár is?
    Szerintem a kormány félrevezet, mert bizony alig tesz valamit a bevándorlás ellen és inkább általános toleranciát gerjeszt minden liberális lépéssel kapcsolatban ahelyett, hogy valóban szembeszállna velük.
    De talán egy fokkal jobb, mint Nyugat-Európa, persze nem magyar érdekből, hiszen 1945 óta nincs magyar kormány. Talán csak az aktuális populizmus meglovaglása és/vagy a második/sokadik zsidó haza kiépítése van folyamatban.
    A lényeg, hogy a valósággal ellentétesek a kijelentéseid. A jelenlegi bevándorláshullám nem csak káros egy nemzetnek, hanem nagyon nagyon káros egy nemzetnek, egy kontinensnek és globálisan a világnak.
    Nem, erről nem a bevándorló szerencsétlenek tehetnek (ahogy a hozzád hasonlók azt a normális emberek szájába adják hamisan), hanem akik szabad utat biztosítanak nekik (persze jó áron) és akik az országaikat gyarmatosították, majd demokratizálták.

Mellesleg én a saria-törvénykezést a legtöbb szempontból jobbnak tartom a liberális demokráciánál, és ha már minden kötél szakad remélem, minden európai liberálist sújtani fog.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2021.01.29. 21:16:54