VolJin#56
"Először is vond kétségbe az állításaim valamelyikét:
1. politikai tőkét kovácsolnak a migráncsozásból+
Miért kellene ezt nekem kétségbe vonnom?
Én se örülök neki, hogy a fidesz ebből hasznot húz. A hülye is látja. Akkor mi a faszért is kellene megcáfolnom? Liberális vagyok, a fidesz nekem az autokrata rémálom, egy zsákutca... Normális vagy bazmeg?
"2. nem akkora a valós probléma mint amekkorának beállítják"
Mondjuk Svédország lakosságának hatoda muszlim bevándorló hatterű. Zsidókat vernek, buzikat vernek, nem áll szándékukban integrálódni, és elutasítják a liberális értékeket. Tömegesen nem valóak ide. A svédek a nemi erőszak statisztikában a legalacsonyabb fertőzöttségről nagyságrendi növekedéssel az élre kerültek.
Ha ez szerinted nem valós probléma, akkor vagy hülye vagy, vagy hazudsz...
"3. másokkal szembeni gyűlöletet kelt a kormány kommunikációja"
A kulturmarxista álliberális baloldal a migránssimogatással, napirenden tartja a kérdést, és hogyan lehet egy káros követelés ellen fellépni? A káros következményekre történő figyelemfelhívással. És mi történik, ha egy csoport negatív attitűdjeit folyamatosan felemlegetik? Nem lesznek népszerúek, hogy finoman fogalmazzak. Orbánnak ez tök jó, az ellenzék meg ostoba.
Ha az ellenzék nem ragaszkodna az elfogadhatatlan migránssimogatásához, már rég leválthattuk volna Orbán rendszerét.
Felesleges lenne kibontanom, hogy liberálisként miért gondolom azt, hogy az sjw kulturmarxizmus miért ellensége a liberalizmusnak, inkább csak tömören megfogalmazom egy-két mondatban:
Az SJW kulturmarxista baloldal a liberalizmust belülről falta fel lépésről lépésre a progresszióval, a folyamatos határfeszegetéssel, egy irracionális és abnormalitást normává tevő folyamatban, kisajátítva és bemocskolva a liberalizmus szó jelentését.
Ezt vélhetően tagadni fogod és sértésnek veszed, mert liberálisnak véled magad...
Most már értheted is az okát, hogy miért kezellek ellenségesen.
Most, hogy tisztáztam az orbánozós lukra futásod, gifejthetnéd, hogy a zsidóverést, a homofóbiát, a nemi erőszakot miért tartod hasznos jelenségeknek...