defiant9#50
"hogy amit sokadszorra megválaszoltam újfent, újra azt fogod állítani, hogy de pedig nem"
Valóban azt állítom, mivel továbbra sem tudod bizonyítani hogy objektív lenne a 100-0 vagy a 90-10 arányú ábrázolás ha a valóság 65-35.
Állításom az volt hogy a kormánypropaganda 100-0 és a te 90-10 arányszámod is valótlan. Erre 2016-os tény adatot mutattam (ezen adatokban messze legnagyobb súllyal a potenciálisan rajtunk átutazó közel keleti állampolgárok szerepelnek(73.5%), Eritrea+Nigéria 4.4%, és van egy 16.5% egyéb kategória akinek már nem részleteik az összetételét). Te ezzel a tény adattal szemben semmiféle tény adatot nem tudtál szembeállítani. Vagyis az eredeti állításom továbbra is áll, azon álltásod miszerint "nem igaz" pedig téves. Ezt kellene elismerned.
"Ugye megint megfogsz kérni, hogy idézzem, hogy mikor válaszoltam, te ótvar retek?
A válasz elől megint kitérsz, mert egy retek vagy:"
Igen, kérem idézd be a válaszod. Bocs, de tényleg olyan hülye vagy hogy amit saját válaszodként beidézel azok az én mondataim? Lol.
Egyszerűen: kérem azt a válaszod amiben tényszerűen cáfolod az általam leírt 65-35 arányt, vagy igazolod a 100-0 kormánypropaganda arányt.