VolJin#49
Tudtam, hogy akkora fasz leszel, hogy amit sokadszorra megválaszoltam újfent, újra azt fogod állítani, hogy de pedig nem. Akkor idézek magamtól te fasz:
"És mi is a jelentősége ennek a százaléknak? Jönnek a férfiak karavánban, azután jön utánuk a pereputty. És mit számítana, ha a pereputty is gyalog jönne? Miért akarsz te ezen szöszölni?"
"De tessék, a 65-35 %-os nem szerinti megosztás azért rosszabb a 90-10 %-nál, mert 90-10 jön, és utána idejön a pereputty, miután megkapta a státuszt. Egyedül nők nem jönnek, mert azokat rojtosra basznák a karavánban. De ezt is megválaszoltam neked, ennek ellenére úgy csinálsz, mintha nem tettem volna. Na ezért vagy egy retek... "
"Aha, a statisztika, ja-ja. :-)
Miután itt megkapják a státuszt, utazik utánuk a család. Az Afrikából csónakozók között magasabb a nők száma. A pakisztáni álszíriaiak fiatal férfiak."
Na ezért vagy te egy ótvar retek...
Ugye megint megfogsz kérni, hogy idézzem, hogy mikor válaszoltam, te ótvar retek?
A válasz elől megint kitérsz, mert egy retek vagy:
"Jaja, ismerd el hogy mindhárom eredeti állításom igaz (vagy cáfold meg ha tudod). Amennyiben elfogadod hogy igaz ezzel el is veszteted a vitát így az véget is ér. Csakhogy ehhez nem füllik a fogad. Ezért is primitív a vitakultúrád, az hogy személyeskedni kezdtél szinten téged minősít. "