VolJin#39
Több ezer ember a keleti aluljárójában, illetve a II. János Pápa téren, amit én láttam, nem nevezhető egyszerű mintának. Ha összeszarod magad, akkor sem. Pont telibeszarom a kormánypropagandát, ahogyan a te küldetéstudatos nethuszár propagandádat is...
A kormány ügyesen használja a téma napirenden tartását. És ezt azért teheti meg, mert sem az EU, sem az ellenzék nem képes elfogadni a szigorú bevándorláspolitikát, a migránssimogatást.
Mellékesen a kormány a 90% életerős álszíriai migránsokat mutogatja, a mainstream média pedig a maradék 10 %-ból az 1 %-nyi anyucikát.
A keletinél ott hajigálták el a karitatív szendvicseket, és a gyrososnál amikor bejött valamelyik a sor elé pofátlankodott, a már itt élő arab pultos zavarta őket a sor végére, mert náluk az a szokás, hogy tolakodva óbégatnak, és hangerő alapján szolgálják ki őket. Mert baszod a sorba állást sem ismeri a kultúrájuk. Ha az itt élő integrálódott arab mondja azt, hogy ne engedjétek be ezeket, az csak jelent valamit. Amíg sorba álltam három ilyen faszt kellett a pultosnak rendre utasítania, hogy álljon sorba...