• etniez
    Rendkívül alpári és idegesítő a stílusod, ez azért tisztázzuk le az elején.
    Sajnos az értelmi átfogó képességed sem az igazi, ezért nem érted, miért fontos a hardver és a szoftver és mi a különbség köztük.

Te amikor megszületsz, hardveresen már rendelkezel kezekkel és lábakkal, de mivel az agyadban nincs szoftver ezeknek a vezérlésére , nem tudsz fogni, rajzolni, járni, ugrani, stb.
    Mondhatjuk, hogy béna vagy.

De, mivel a hardverrel rendelkezel (kéz, láb, száj, stb), ezért van rá valós esély ezeknek a képességek kifejlődésére.

Ha nincs meg a hardvered (pl láb nélkül születtél valamilyen genetikai hiba miatt), akkor hiába tudná az agyad, hogyan járj, nem fogsz tudni, mert vagy tolószékes leszel vagy protézises. És ezek sosem lesznek olyan jók és használhatóak, mint az igazi láb.

Magyarul: ha egy repülőpgép valamilyen hardverrel már tervezési szinten sem rendelkezik, azt utólag toldozni és foltozni fogják, de az sosem lesz olyan jó, mint az, amelyik már alapból rendelkezik a képességgel. Jelen esetben a lövés képessége megvolt fizikailag, csak egy szoftvert kellett írni, ami kiszámolta, hogy hova kell lőni, hogy találjon is.
    Ennyi, nem bonyolult.

Repvez ezt magyarázta el neked, sajnos kevés sikerrel. Én most megtettem, ha nekem is agresszív és alpári stílusban fogsz írni vissza, akkor ne is vedd a fáradtságot, mert letiltalak.