Hová lettek a férfiak?
  • boleron1
    #180
    Azért említettem a férfiakat is, mert olyan is van, mikor a nőt egy másik férfival csalják meg, de leírtam, hogy ez marginális-bár manapság ki tudja? Szóval ki a fenével csalná meg egy férfi a nőt, ha nem egy másik nővel, Az meg mindig úgy volt, hogy mindenhez két fél kell. Csakhogy házasságban a nők nehezen, és végső esetben szánják rá magukat, sok házas férfi nem férjes nővel csalja meg a feleségét- ez ismét marginális. A férfiak és nők, amíg nem elkötelezettek másik nem felé, azzal fekszik le, akivel akar, az nem megcsalás. Nős férfiak viszont többnyire hajadonokkal és fiatalokkal lépnek félre, nem ritkán akkor is, amikor a házasságban már unalmas a szex, vagy egyéb okok miatt eltávolodnak egymástól, de nem ritka az sem, hogy pusztán az újdonság varázsa viszi őket félre. A százalékos arányok vitájába nem is megyek bele, mert értelmetlen és felesleges. Az sem igaz, hogy a szexről a nő dönt, ez is egy rossz sztereotípia. Akinek megtetszik egy nő és kezdeményez, a nő visszautasíthatja, ha neki nem tetszik a fickó. Ez ugyanúgy kölcsönös, ha egy nő nem tetszik a fickónak, visszautasítja-bár míg a nőknél ez fennáll,a fickók az egyszemfogúdarálósrózsit is megdugják, ha olyanja van. Viszont egy szexuális kapcsolat felelőssége, terhe és következménye elsősorban a nőké, nem a férfiaké, így teljesen jogos, ha a nők adott esetben visszautasítanak egy férfit. Ha egy nő kezdeményez, ős is kaphat és kap visszautasítást.

    Szexuális zaklatásról, erőszakról beszélünk, s nem egyéb esetekről, melyek a férfiakat érik. S megintcsak leragadsz a munkahelynél, holott itt nem csak munkahelyi zaklatásról ebszélünk a nők esetében. Nem tudsz elszakadni a munka világától. Persze, férfiak is ki vannak téve zaklatásnak, sőt nem ritka, hogy férfit férfi erőszakol meg szexuálisan. A patriarchális masculin világban bizony a férfiak részéről elfogadott volt a férfiak zaklatása, ugyanúgy megalázó lett volna erről beszélniük, mint manapság, mert ma még mindig a hagyományos gyakorlat létezik, és bizony kicsúfolják, nevetség tárgyává teszik azokat a férfiakat, akik panaszkodnának. Sosem volt téma, éppen a férfifelfogásnak köszönhetően. Ugyanakkor az élet minden területén a nők voltak hátrányban, nem a férfiak. A szexuális szabadság meg nem jelenti azt, hogy a nőket meg lehet erőszakolni, vagy kényszeríteni lehessen, pláne nem zsarolni.

    Könyörgöm, ne foglalkozz már a munka és üzlet világával! A hétköznapi emberek társadalma a lényeg, a családok helyzete. Nem a munka világából, az üzlet világából tűntek el a férfiak basszus, hanem a hétköznapi életben a párkeresésben és találásban, a családi életből.