Hová lettek a férfiak?
  • boleron1
    #176
    Igen, biztos van olyan nő, akit MÉG nem csaltak meg, nagy valószínűséggel meg fogják csalni, mert ok bőven adódik rá sok évi házasság után,de van olyan ritkább eset, amikor egy másik férfival.... és ennek sok oka van. Sosem csak az egyik fél az oka. Az viszont biztos, hogy 90%-ban nővel csalják meg a férjek a feleségüket vagy barátnőjűket, ritka esetben egy másik férfivel, mert ilyen is van, de nem általános.

    Az európai civilizációban is van egy nem kis réteg, amelyik bizony nagyon szűkösen él, és ne hidd, hogy az a sokat emlegetett segély elég egy normális életre, és azt se hidd, hogy ebbe a rétegbe csak kisebbségi etnikumok tartoznak. Lényegtelen kakukk, hogy volt-e ennivalója annak a családnak, melynek nőtagját kirúgták azért, mert nem engedett a főnöke szexuális igényének. Munkahelyet nem könnyű találni, és teljesen érthető, hogy egy képzett, tanult ember nem segédmunkából akar élni, s ha már alkalmas volt arra, amire felvették, azért kirúgni, mert nem engedett a főnökének, elfogadhatatlan. Nem a jövedelem nagysága volt a tét ezeknél a nőknél, semmilyen jövedelmű munkakörben nem elfogadható a kényszerítés és zsarolás. Nem csak Ailes és Weinstein területén fordulnak elő ilyenek nem kis számban.

    Sosem elég egy üzleti út során szervezett buli ahhoz, hogy beleláss a társadalmi helyzetbe, a valóságba, és sose fognak neked őszintén beszélni és megnyílni üzleti kollégáid, még ha te azt is gondolod. Attól még lehet jó informális kapcsolat, csak sose tudhatod, mi igaz abból, amit mesél.

    Nem csak valamilyen pozícióra alkalmatlanok sérülnek, s nem csak munkahelyi sérelemről van szó. Te valóban nem tudsz szélesebb perspektívában gondolkodni?