• dyra
  #18
  Jó film volt. A kritikából kb semmi nem igaz.

  "Clooney sokat akart mondani az emberiség jövőjét, a kapcsolatok fontosságát és az önfeláldozást illetően, de sajnos a szarka farka most sem bírta."

  Lofaszt nem akart belőle mondani. Ez egy emberi dráma volt. Hogyan kell elcseszni a saját életed, aztán, hogy hogyan őrölnek fel korábbi rossz döntéseid és milyen "démonokat" idéz meg neked.

  "Így aki drámát szeretne látni, az a film egyik felében fog unatkozni, aki pedig akciót, az nagyjából a háromnegyedében."

  Mert csak ez a két véglet van mi?

  "Clooney a saját jeleneteit elviszi a hátán, mindent bele is ad, ám sajnos az űrhajós részek pont, hogy lehúzzák a filmet. Pedig lenne itt is érdekes szál a terhes Sully vezetésével (Felicity Jones a forgatás kezdete előtt lett terhes, így ezt a pontot kényszerből tették be, ami egyébként számos logikai bukfenc okozója is), ám sajnos ezek kevésbé érdekesek, mint Clooney személyes drámája."

  Végül is csak szervesen kapcsolódik az egészhez.

  "A Csillagok között egyetlen perce több feszültséget, izgalmat és mondanivalót tartalmaz, mint Az éjféli égbolt teljes számítógéppel készített jelenetsora."

  Legközelebb egy normális monitoron nézd, amúgy egy fekete lyuknál kevés dolog lehet ütősebb innentől minden csillagok közt játszódó film szar lesz? Amúgy meg az is tele volt masszív logikai bukfencekkel de hát no azt sikk szeretni ezt meg trendi utálni. Az nem baj, hogy a két film közel sem egy műfaj. Legközelebb írj cikket a körtéről, hogy de szar, hogy nem alma íze van vagy legalább barack.

  A vontatottságra meg szükség van kedves cikk író mert egy órában nem lehet drámát mesélni bár afelé halad a világ. Javaslom a Marvell - DC mozikat a kedves cikk írónak. Ott van dráma mikor Thanos csettint egyet és felezi a világmindenséget. Bár azt meg majd a Marvel nem fogja tudni überelni esetleg úgy hogy a párhuzamos világok felét is "elcsentinti" a következő fő gonosz.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.12.31. 17:02:29