• Vanek úr
    #75
    Valakinek fáj az igazság. :) Ráadásul a szövegértés sem megy, de hát mit is várunk egy igazi trolltól? :)
    Mert mit is írtam? Idézem magam:
    "[...]Ráadásul csak akkor, amikor majd 300k-ért meg tudod venni? Kb. soha nem lesz akkor VGA-d, mert mire lemegy az ilyen tudású kártyák ára erre a szintre (ha lemegy, mert pont arról beszélgettünk, hogy folyton emelkednek a VGA kategóriák árai is), addigra már 8(vagy 16)k-s kívánságod lesz, aminek az ára újra a plafonon lesz."
    Direkt kiemeltem a részt, ami a lényeg. A zárójeles részről pedig direkt értekezés tőlem (avagy: magyarázzunk meg valakinek valamit, amit nem akar megérteni) meg arról szólt, hogy régen pl. 40-50k-ért egy felsőkategóriás kártyát lehetett venni, pár éve már csak egy közepeset, ma már csak egy legalsó kategóriásat, 2 év múlva már semmilyent. De ez csak zárójeles megjegyzés volt, direkt zárójelben (azt hittem, vagy annyira értelmes, hogy leesik, és megérted - úgy látszik, tévedtem; bocsi érte).

    A második bekezdésnél ismét nem érted, mit és miért írtam. Azért írtam, amit; mert Te azt mondtad, hogy olyan VGA kell, amilyen, és ez alá nem adod. De ugyanakkor meg integrálttal játszol. Vagyis mégiscsak adod lejjebb. Mert mégsem számít a 4k 60fps kompromisszumok nélkül, hiszen mégiscsak vállalsz kompromisszumot - és nem is kicsit, hiszen kompromisszum bármely köztes megoldás lehetne; de az integrált nem kompromisszum, hanem feladás. Többeknek leesett ez a nyilvánvaló ellentmondás, neked nem. Ha még most sem fog, akkor tényleg menthetetlen az egész.