• bunny
  #1
  A gvh-nak így kisbetűvel inkább azzal kellett volna foglalkozni, hogy miért karterezik a többi mobilszolgáltató, és miért golyózták ki állami segítséggel a digit a frekvenciavásárlásból. Talán mert 1000ft-ért 30Gb-os adatot és 4ft-os percdíjjat ad, és ezzel valós piaci versenyt indítana a mobil piacon, ahogy tette az internetesen?

  Mellesleg ez a "jogsértés" is legalább olyan átlátszó, mint a mobilos. Nekem is digi optika van, 930 felett van a rekordom. A digi tudja a gigát, az meg, hogy a túloldalon is gigás kártya kell kb. olyan logikus, minthogy nem lehet birkavesével földrengés megelőzni. Bár nagyjaink simán bebizonyítják, hogy a föld banán alakú.

  Abban van igazság, hogy egy 5Ghz-es wifit rakhattak volna az eszközükre, viszont a giga azon se lenne elérhető csak vezetéken abból se mindegy, milyenen. Plusz az összes szolgáltató szerződésében valahol szerepel, hogy a wifi opcionális a sebességet pedig a kütyü 1db portján garantálják. Az összes többi port szintén opcionális.

  Szóval ne legyenek illúziók, a digit ki akarják üldözni az országból és úgy csűrik, csavarják a törvényeket, és támadják őket, hogy az csak a vak számára nem nyilvánvaló.
  Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.21. 23:55:23