• kvp
  #9
  Nem kell betiltani, csak nem szabad elfogadni az EU-n belul. Ugyanis ha egy allam egy masik allam fizetoeszkozet hasznalja elsodleges penznemkent, akkor onnantol mar nem fuggetlen penugyileg.

  Ugyanezen okokbol nem engedelyezettek a maganhadseregek sem. Pedig miert ne allomasozhatna Europaban mondjuk egy kinai ceg megbizasabol a kinai nephadsereg nehany egysege? Persze csak a gyar es az ott dolgozo kinai allampolgarok vedelmere. Na pontosan azert amiert az euro helyett sem hasznal az EU dollart vagy juant vagy amiert itthon meg mindig forint van, pedig lassan egy lyukas fillert nem er.

  Egyetlen fuggetlen allam sem adhatja ki a sajat penz, a torvenyalkotas es a hadsereg feletti ellenorzest a kezebol, mert onnantol nem fuggetlen.

  A facebook semmi mast nem szeretne, csak legyen az o penzuk a hivatalos fizetoeszkoz a vilagban. Es az o birosaguk cenzura donteseit fogadja el minden allam, mert ok vigyaznak a demokraciara. Fellebezes nincs, pont. Ha pedig valaki rosszat mond rajuk vagy barmit amit nem szabad, akkor a facebook account-javal egyutt a szamlaja is zarolasra kerulne. Hadsereg mar nem is igazan kellene melle, mindenki ugyis gondolkodas nelkul engedelmeskedne.

  Az europai jegybank pedig kapkod es probalja utolerni a tobbieket.