• Relixo
    #5
    Tudod mi a szánalmas inkább ?
    Az,hogy jelentgetik itt be egymás után az újabbnál újabb technológiákat sorozatba... de közben NULLA az aktuális raktár készlet!!!! Láttuk ezt most már Nvidia és Radeon résznél is "paper launch" kártyákkal. Sehol nem lehet kapni ha meg lehet akkor köze nincs a reális árakhoz MSRP -hez (<--keressen rá aki nem ismeri ezt a szót megéri!).

    Másik pl jövőre teljes foglalat váltás AMD-nél pedig csak most jöttek ki az új procik. Amik szintén ugye alig vagy egyáltalán NEM kaphatóak és kapható akkor megint köze nincs a valós meghatározott ár/érték arányhoz.
    Mit várnék ?
    Azt,hogy fejezzék már be a fizikailag sem létező cuccok mutogatását meg az új technológiák beböfögését és kezdjenek el végre teríteni!!! Mutassanak már fel valamit a nagyközönség felé is! Mert ez így egy vicc és szánalom mind a vörösök mind a kékek oldaláról. Az meg ,hogy a régebbi generációs cucc ugyanolyan drága vagy közel ugyanaz az ára mint a most meg jelenteknek hát már önmagában is egy ótvar helyzet. Ez ellen is jó lenne ha a nagy "okos" cégek fellépnének és tényleg töltenék is a piacot és nem csak a bányászokat látnák el a raktárról mindennel, na meg a horror áron kiszolgált "pénz nem számít" 1-2 vérpistikét. EZ a VICC és ez a SZÁNALOM!
    Hova fejlesztenek már ha még a mostani helyzetet se tudták stabilizálni és konkrétan ZÉRO kapacitásuk van.