• Tntmaxy
    #11
    Nem tudom.. én nem érzem ennyire vérlázító problémának hogy hetekkel a bemutatót követően még nincs terített piac az újdonságokból.
    Éppenséggel mostanában kezdtem nézelődni, hogy mire váltsam le a jóöreg intel 2500k rendszeremet ami közel tíz éves és 99% hogy amd 5600x lesz a befutó valami praktikus kis itx rendszerben, vagy talán egy Gigabyte Brixx AMD 4000-es mini konfig, bámulatos milyen izomkockákat lehet már összerakni egész jó áron, csakhát sajnos a választék/kínálat még mindig elég szegényes ami AMD-re épül.
    Egyébként egyfelől mindenképp megvárom a jövő évet az esetlegesen várható jótállás/garancia változások miatt, másfelől kibírok plusz pár hónapot is ha kell, nem tart senki fegyvert a fejemhez és nem remegek hogy miért nem lehet azonnal a legújabb minden.

    Szerintem akinek valóban "szükséges" tízhúsz kóros proci meg közel milliós consumer videokártya az vagy munkára használja és jó eséllyel ki tudja termelni az akár dupla-tripla kezdeti hiperinflált árakat, vagy csak simán megteheti és/vagy nem érdekli (az ún. vérpistikék).

    Továbbá szerintem nem annyira az elérhetőség a probléma hanem inkább az hogy túl sokakat szippantott be a 4K-8K-RT-VR-HDR-stb hype-örvény, mintha ezek bármiféle mérvadói lennének arra nézve hogy egy játék milyen jó-élvezetes-tartalmas. Persze nem vagyunk egyformák, én (már) nem igénylem a mai feneketlen erőforrás igényes játékokat, nagyon jól elvagyok legtöbbször valami DOSBOX-os régiséggel. :)