• Macropus Rufus
    #33
    "A Waymo One, Phoenix adott körzetében A pontból elvisz B-be úgy hogy csak az utas ül a kocsiban. Ez cáfolja az álíltásod
    első felét."
    amikor én önállóan tudtam bicajozni az nem az jelentette, hogy a fater folyton ott futott mögöttem. Ez a Waymo esetében a kormány és a pedálok. Amíg ezek vannak addig az a kocsi nem tekinthető önállóan közlekedő valaminek hiszen valami miatt ott van. Mert akkor az analógia esetében: önállóan bicajozok, csak a fater fut mellettem, ha esetleg be kellene avatkozni. Csak rákerestem a Waymo One belsejére...kormány, pedál stb...

    "Valóban Óbuda -> Csepel viszonylatban nem működik, de ezen helységek nem részei az L1-L5 önvezetést minősítő kritériumrendszernek, ezeket te találtad ki önkényesen."
    nincs kedvem fárasztó dolgokról vitázni, ezért csak megemlítem, hogy ezt írtam:
    "Majd ha egy Waymo / Tesla vagy bármelyik ilyen állítólagos autonóm rendszer full egyedül (sofőr sincs a kocsiba)eljut mondjuk Óbuda/Flórián tér -> Csepel alsóra majd akkor lehet emlegetni az autonóm autókat. "
    nem említettem a tesztet, ezt te tetted mellé. Ez nem teszt ami írtam, hanem útvonalat. Ha ott végig megy akkor már tekintető önállóan közlekedő valaminek.