• kvp
    #12
    Jelenleg csak ujraszamolnak. Ha utolag kitoltott szavazatok kerultek be a rendszerbe, akkor a boritekok felbontasa utan mar nem igazan lehet ellenorizni, hogy melyik szavazat kie volt es melyik jott alairt boritekbol. Amit meg lehetne nezni, hogy az alairt boritekok szama megegyezik-e a megszamolt szavazatokeval, de ha ugyanannyi Trump szavazatot vettek ki, amennyi Biden szavatatot beraktak, akkor ez utolag mar nem foghato meg, csak ha valaki tanukent vallja, hogy ez tortent es benne volt, aki tenyleg bizonyithatoan ott is volt. Ha ilyen tanu lenne, akkor viszont az osszes levelszavazatot ervenyteleniteni kell. Minden mas esetben, ha volt csalas, ha nem, nem bizonyithato.

    Na most jelent helyzetben a fentiek alapjan teljesen mindegy ki nyerte volna valojaban a valasztast, Biden lesz az elnok, mert nem lehet utoleg bizonyitani, hogy csalas tortent. Volt 4 eve arra, hogy rendberakja a rendszert, vagy legalabb minden korzetbe kuldhetett volna par tucat szovetsegei megbizasu valasztasi felugyelot. (nallunk nem veletlen, hogy minden korzetben minden listas part azonos aranyban kuldheti a szavazatszamlalokat, mert mindenki tart a masiktol) Mivel a valasztas ejjelen, a szamlalaskor nem volt eleg szovetsegi ugynok a szamlalohelyisegekben, a sima kuldotteket meg kidobhattak, igy onnantol amit ott bontotak ki szavazatot, az vagy ki lett cserelve vagy nem, de nem bizonyithato utolag. Trump igy jart es utolag tettenerni nem nagyon lehet senkit, igy max. megvarhatja, hogy lejarjon a mandatuma es remenykedhet abban, hogy valaki tanuskodni fog (nem valoszinu, hogy fog). Es meg akkor is max. ujabb szavazas kellene, amire nem nagyon volt meg pelda es valoszinuleg nem engedne az elnoktol fuggetlen allamigazgatas. (sok helyen deep state-nek hivjak)

    ps: Nallunk a kekcedulas valasztas utan is sejtheto volt, hogy nem volt tiszta valasztas. Senki nem tudott tenni ellene semmit, hogy ne a kommunistak keruljenek hatalomra. Aztan a kovetkezo fel evszazadban nem is tartottak tobb demokratikus valasztast. Valoszinuleg az usa-ban sem fognak, mert a nagytoke iranyabol nem igazan van ra igeny. 40-50 ev mulva meg mar nem igazan lesz amerikai lakossag. (ha a mostani globalistak kepesek lettek volna varni 1-2 generaciot, akkor mindenfele feszultseg es ellenallas nelkul is sikeresek lettek volna /jo esellyel itthon is/, de valaki tul idos es siet...)