• repvez
    #9
    ha egy hétköznapi autóst megkérdezel, hogy mi hiányzik a kocsijából mire vágyna, hát nem az , hogy játszhasson .
    Az, hogy a kocsigyárak ezt csinálják az nem jelenti azt, hogy ez az igény.
    Ez kb olyan mintha valaki megkérdezi, hogy kérsz levest és megkérdezed, hogy mi közül lehet választani és a válasz, hogy kell vagy nem .
    Nos ez is ilyen.
    Ha nem lesz már akkor meg kell venned ilyen felszereléssel.

    És ennek az egésznek akkor kellene felmerülni amikor már az önvezetés hétköznapivá vált és nincs már nagy probléma vele.
    DE mint látni még a Teslában is vannak elég nagy gondok ha csak azt kell csinálnia, hogy kifordulni a kereszteződésből és ne menjen neki a parkoló autónak az út szélén.
    Addig ne akarjanak játszatni a vezetőkkel . Mert egy entertainmenz rendszer könnyebb megvalósítani mint egy önvezetést.
    ÉS ezt látni is, mert már most telepakolják a kocsikat nagyobbnál nagyobb monitorokkal amin van net elérés így tudsz online tartalmakat válogatni amihez ugye az kell, hogy odanézz és bepötyögtet amire kíváncsi vagy, de mellette a kocsi még egyáltalán nem képes az önvezetésre. De ha ezek megvalósulnak akkor lesznek páran aki mondjuk a sávtartó automatikával majd azt hiszik, hogy elmegy magába is míg ö nézegeti az e-mailjeit meg válaszol rá.

    Szóval igen is azt kellene nekik csinálni, hogy a sofőrnek minél több és megbízhatóbb segítséget adjanak, hogy elkerülje a baleseteket.
    Jobb felfüggesztést, jobb utakat, jobb kerekeket a téli jeges időben.