• defiant9
    #26
    "mondjuk azért nem,mert lámpátol lámpáig SMS, messenger vagy email olvasás és irás , az nem valos használat,"
    Épp pirosra váltott a lámpa. Megnyitom a családtag 1 soros üzenetét, elolvasom és nyugtázom hogy be kell ugrani a boltba tejért. Mi ezen a nem valós usecase?

    "Lrtem, szóval szerintesd egy fejlesztést alapozzunk arra, hogy nembaj ha szabálytalan,mert az emberek ugy is kijátszák."
    1. Kijelented hogy a hatóság funckió kortlátozása miatt nincs értelme fejleszteni, ez eleve hibás logika mert nem teljes tiltásról van szó,
    2. Kijelented hogy a korlátozást ki fogják használni, tehát mégiscsak használva lenne a funkció
    Akkor most van valós használat vagy nincs. Döntsd el mert vagy ez van vagy az.

    "10 perc környéke már nem tunik ördögtöl valönak,
    DE még mindig nem egy akkora ido, hogy nekiállnál filmenek vagy játéknak, már ma sem."
    Tehát szerinted csak játszani és filmet nézni lehet egy ilyen funkcióval? Valóban így gondolod hogy mondjuk egy ilyen topic hsz-t nem lehet elolvasni mondjuk ezidő alatt? Egyébként meg a casual gaming simán belefér 10 percbe is, vagy rövid AV tartalom nézése(az emberek nagyon sok ilyet fogyasztanak, a mobil adatforgalom emiatt emelkedik ilyen mrétékben).

    "addig kár azon gondolkodni" +
    "igen lehet róla gondolkodni"
    Akkor ez pipa.

    "egyáltalán nem milliokkal emelné meg az árat"
    Lényegében továbbra is ugyanazt mondod, a saját elképzelésed szerinti árképzést várod el a gyártótól. A világ nem így működik, ha bemész az élelmiszer boltba akkor sem pampoghatsz hogy de hát ez az alap csoki mennyivel finomabb lenne ha egy kis pisztácia is lenne rászórva, de azért ne legyen prémium csoki mert gramm áron tulajdonképpen nem is akkora plusz az a kis pisztácia.

    "mert az utasba a hátsok is beletartoznak,nem csak atz anyosulésen ulö."
    Ezt mondtad: "nincs arra törekvés, hogy amit nem fontos azt az utas is kezelhessen levéve a vezető válárol terhet."
    Miután kiderült hogy tulajdonképpen a középkonzolon keresztül az anyósülésen lévő utas mégiscsak tud vezérleni dolgokat, így most már csak a hátsó utasról beszélsz, tehát az eredeti megállapításod nem igaz minden utas vonatkozásában. Persze minden lehet csinálni, ha kifzteted hogy 5-7 érintőképernyő legyen a kocsiban akkor mindenki nyomogathatja a sajátját. Az emebrek többsége ekkora felárat nem vállal fel, ezért ez a feture ritka/prémium árazásban van. Főleg azért amit mondtam miszerint a használat nagy része egyszemélyes. Ezután valahol értelmetlen azon sírni hogy miért is egy személy kiszolgálás van a fókuszban, ez következmény.

    "Mert ugy látszik neked ugy is jo ha szabálytalanul is használnak funkciokat"
    Eleve én voltam aki felvetette a szabályozás szükségességét és te voltál aki azt mondta hogy úgyis kijátszák. Ebben igazad van, lesz aki ki fogja játszani(közel sem mindenki), de ettől még a funkciónak van szabályos keretek közt használható nézete is. Ismét csak a szalmabáb érvelést alkalmazol ami hiba. Próbálj arra reagálni amit írok, ne kitalálj egy módosított állítást és arra.