• defiant9
    #19
    "A képeden meg még rosszabb az elhelyezés"
    Nemtom mihez képest rosszabb, de mindesetre az utas oldali székből is ugyanúgy hozzáférhető, az álíltásod meg az volt hogy ez nem lehetséges.

    "Sehol nem látom az anyos ulés elött monitort"
    A cikkben lévő képen látod. A Mercedes fejlesztése még láthatóan nem próbál meg full mozit csinálni az autóból, de szerintem senki nem mondta hogy már meg is vásárolhatod a koncepcióképen látható setup-ot, nemtom honnan jön ez az elvárás.

    "azok filléres dolgok"
    Minden ilyen extra funkcióért súlyos pénzeket kell kifizetni, az hogy szerinted valami filléres dolog nem jelenti azt hogy annyiért is adják.

    "És hameg csak egyszemélyes utazás a jellemző akkor minek is az utasnak játék és külön hangrendszer"
    Meg is fejtetted hogy miért luxus ez a funkció és nem széria, a többség ezért nem fog százezreket kicsengetni. Önvezető autóban is ugyanolyan alacsony lesz az utas kihasználtsági mutató, sőt. Ezért a piaci prioritás az hogy 1 db embert jól kiszolgáljon, persze a családi autó konfigban lesz majd több kijelző.

    "Mutass olyan önvezetőre tervezett autot aminél már ugy készü"
    Ahogy mondtam egy ilyen platform kifejlesztése sok-sok év, de hogy igazán jó legyen az 5+ éves nagyságrend. Ennek ellenére már ma is látszik hogy elindultak ezen az úton. Pl. Tesla's Advanced Entertainment System
    (csak zárójelben jegyzem meg hogy az utas is tudja nyomogatni a gombokat, noha szerinted az anyós ülésen lévő nem tudná kezelni)
    Továbbra is hibásan azt gondolod hogy ez high tech ami csak rajzasztalon létezik a jelen/jövő év. Nem, ez az egész amit itt írnak az egy hosszú távú sok fejlesztési pénzt felemésztő koncepcionális irány, az első megoldások kb. láthatóan annyit tudnak hogy egy méretes érintőképernyőt már betesznek középre.

    "A hatóság elöirhatja, csak akkor minek bele, ha nem lehet használni ?"
    Nem azt írtam hogy nem használahtod, hanem azt hogy bizonyos sbesség felett nem, ha állsz a lámpánál akkor pl. igen. Szándékosan nem arra reagálsz amit írok hanem kitalálsz egy szalmabáb állítást? Ezen gondokozz el.