• repvez
    #16
    rebekakocsis :
    Egyrészről igen semmi nem kötelező, másrészről,meg ka kell akkor csak olyat tudsz venni amit a gyártók ajánlanak és nem nem teheted meg ,hogy csak azt kérd amire neked szépséged van .
    Mert vannak felszereltségek, de azok fixek és nem vehetsz ki belőle semmit és nem tehetsz bele pluszban.
    Ha alapból benne van valami azt nem tudod kivenni és ha neked nagyobb kijelző kellene vagy szeretnél a hátsó ülésekre is monitorokat akkor azt se teheted meg.
    igen vannak olyan autók amikben van, de azok általában olyan szintet képviselnek amik nem a családoknak van kitalálva

    defiant9

    És igen a képen az utasoknak vannak bemutatva ezek az újdonságok, de még a jövőre megjelenő autókban sincs nyoma sem ennek , hogy efelé az irányba mennének , hogy az utas is kapjon valamit.
    Helyette a vezető elé pakolják a szelesebb monitorokat még kevesebb gombbal, természetesen még hajlítva is, hogy nehogy a anyós ülésen lévő is kezelni tudja.
    Szóval ha ez lenne a koncepció akkor már kicsibe el lehetne kezdeni a bevezetésest a nem ónvezetés kritikus fejlesztésekkel.
    3-4 zónás légkondi, ülés fűtés hűtés hátiul is, a kartámasz hátsó részén ez kezelő felület ahol mindenki saját magának tudja szabályozni a dolgokat, USB töltő jack csatlakozó vagy legalább BT csatlakozás, hogy a fülhallgatót bedugva tudja hallgatni a zenét , természetesen több vevővel, hogy akár mindenki más csatornát hallgathasson.
    Erre utaltam, hogy minden adott már most , hogy megcsinálják ezt amit leírtak , fillérekből, de nem látni nyomát , hogy ezt akarnák.

    "Nem tudok olyan szórakoztató rendszerről ami a vezető figyelmének nagyfokú elterelését célozná vezetés közben."

    Az ANDOID AUTO/Apple Car is ilyen mert megjönnek az értesítések az SMS-ek e-mailek ezért is odanéz és amíg elolvassa az pont ugyan úgy elvonja a figyelmét mint a mobilozás amit ugye büntetnek.
    A zenefilokban valo keresgélés is ilyen
    ÉS ugye a GPS alatt is párszor jonnek felugro ablakok, hogy okézd le, hogy akarod e a gyorsabb utat vagy a terelést választani stb, mind mind azt igényli, hogy odanézz és elolvasd, addig a kocsi megy magától, nem önvezető.

    Az entertaiment rendszer nem csak a szórakoztató részeket foglalja magába, hanem az egész kocsi kezelését, lévén, a középkonzolon tudsz mindent állítani .
    És én pedig tudok, mondani, párat ami elvonja a figyelmét a sofőrnek, ilyen ahogy említettem a rádió kapcsolgatása, mert érintő kijelzőn nem érzed a gombok helyét, ugyan így a klíma kapcsolása, vagy bármi más , mert amint mondtam, ma a kocsiba mindent csak a vezető kezelhet, nincs arra törekvés, hogy amit nem fontos azt az utas is kezelhessen levéve a vezető válárol terhet.
    ugye most csak a vezető képes mind a 4 ablakot vezérelni, az anyós ülésen se lehet a hátsókat vezérelni, hogy esetleg az a szülő aki ott ül az is tudja használni és ne kelljen a vezetőt megzavarni vele.